Servicii

Afise Afise
Afisul se numara printre produsele publicitare indispensabile oricarui eveniment sau campanii de promovare, dar si pentru decorarea incaperilor, atat la birou cat si acasa.

Fiind rezultatul unei imbinări armonioase intre un design atractiv si un print calitativ, afisele sunt instrumente eficiente in promovare.

Agende Agende
Agendele nedatate personalizate reprezinta o modalitate practica si eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor dumneavoastra.
Agendele sunt utilizate in scopuri promotionale intre societati partenere dar si in relatie cu diversi clienti si furnizori.

Va recomandam urmatoarele tipuri de agende:
Agende nedatate cu coperta caserata
Agende nedatate cu coperta tiparita dubla
Coperta tiparita in policromie poate sa contina imagini si text conform identitatii vizuale a companiei. Paginile din interiorul agendei sunt tiparite la doua culori si contin informatii utile atat la inceputul agendei cat si la sfarsitul acesteia. La cerere aceste pagini pot fi deasemenea personalizate cu logo, date de contact si/sau eventual o imagine in fundalul paginilor.

Bloc Notes Bloc Notes
Bloc notes-urile sunt folosite atat ca materiale promotionale in cadrul targurilor, conferintelor sau trainingurilor, dar si ca instrumente de comunicare interna.

Personalizarea blocnotes-urilor incepe cu copertile. Designul copertilor trebuie sa contina imagini si text conform identitatii vizuale a companiei, iar paginile din interior pot fi deasemenea personalizate cu logo, date de contact si/sau eventual o imagine in fundalul paginilor.

Bloc notes-urile pot fi tiparite alb negru sau color in diverse formate A4, A5, A6. Legarea acestora se poate realiza atat prin lipire cu termoclei cat si prin spira metalica, alba sau neagra, in partea superioara sau in lateral, in partea stanga a acestora.

Brosuri Brosuri
Brosurile reprezintă compania, serviciile si produsele dumneavoastra in fata potentialilor clienti.
Costul de realizare al unei brosuri este mai mare decat in cazul pliantelor sau flyerelor, dar in comparatie cu acestea contine informatii mai ample, avand un target relativ precis.

Brosurile sunt recomandate in cadrul unor campanii promotionale sau de lansare de noi produse sau servicii.
Formatele cel mai des intalnite pentru brosuri sunt: brosura A4, respectiv brosura A5.
Modalitatea de legare pentru brosuri cel mai des intalnita este capsarea simpla. La cerere brosurile se pot lega cu capse omega , pentru un cost suplimentar.

Calendare Calendare
Calendarele reprezinta o modalitate practica si eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor dumneavoastra. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand sau de fidelizare a clientilor.

Pentru realizarea calendarului puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema care se potriveste companiei dumneavoastra. Calendarele se impart in trei categorii: calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar.

Carti de Vizita Carti de Vizita
Cartea de vizita este unul din primele elemente de identitate prin care un posibil partener interactioneaza cu compania dumneavoastra. Contine informatii legate de compania pentru care lucrati sau pe care o conduceti si, de asemenea, informatii legate despre dumneavoastra ca reprezentant al companiei.

Formatele cele mai uzuale folosite pentru cartile de vizita sunt 90/50 mm sau 85/55 mm landscape sau portrait.

Pentru cele mai exigente gusturi, serviciile de print carti vizita pot fi insotite opţional de:
– infoliere lucioasa/infoliere mata
– lacuire offset/lacuire selectiva
– stantare
– se pot tipari si pe alte tipuri de carton (texturat, colorat in masa, carton perlat/sidefat, reciclat etc.)

Carti Carti
Cartea este o colectie de hartii, pergamente sau alte astfel de materiale, in forma de coli sau foi de cele mai multe ori egale intre ele si legate sau brosate intr-un volum. O carte reprezinta o opera literara sau stiintifica, un volum de poezii sau pur si simplu o biografie.

Va oferim posibilitea de a publica carti, reviste, manuale scolare, lucrari stiintifice pentru simpozioane, cursuri universitare, monografii, lucrari de doctorat si alte tipuri de publicatii fara limita de tiraj.
Pentru carti se asigura ISBN gratuit, respectiv pentru reviste ISSN gratuit.

Cataloage Cataloage
Cataloagele sunt o forma superioara de prezentare a companiei, a produselor şi a serviciilor dumneavoastra printr-o abordare mai detailata fata de alte mijloace de prezentare.

Pentru ca in general un catalog este folosit intens, este important ca legatoria sa fie de calitate astfel incat colile sa nu se desprinda. Modalitatea cea mai des intalnita este legarea prin brosare. Cataloagele brosate au un aspect profesional, impecabil fiind foarte rezistente in timp.

Pentru a atrage atenţia în mod deosebit asupra unor elemente grafice importante din cataloage, va oferim servicii de innobilarea tiparului prin: lacuire selectiva, timbru sec, folio, stantare, etc .

Coli cu Antet Coli cu Antet
Colile cu antet, contin informatii cu caracter general referitor la compania pe care o reprezinta (adresa, telefon, email, website etc.), date de identificare fiscala a companiei dumneavoastra ( cod identificare fiscala, capital social, cont etc. ) precum si parti din identitatea sa vizuala ( ex: logo). De asemenea, colile cu antet se pot folosi cu success ca suport pentru tiparirea facturilor fiscale.

Colile cu antet sunt frecvent utilizate pentru corespondenta de afaceri si pot crea inca de la primul contact o imagine favorabila companiei pe care o reprezentati, definindu-i identitatea.

Felicitari Felicitari
Felicitarile sunt modul prin care orice companie sau persoana aduce la cunostiinta partenerilor intr-un mod elegant diverse evenimente sau ocazii. Fie ca sunt Felicitari de Craciun, Felicitari de Paste, Felicitari de 8 Martie, prezentate sub o forma eleganta si pretentioasa, felicitarile cu siguranta vor atrage atentia asupra companiei si seriozitatii ei.
Flyere Flyere
Flyerele, alaturi de pliante reprezinta un element important pentru campaniile de marketing, constituind unul dintre cele mai accesibile instrumente de marketing prin care puteti informa clientii cu privire la noile promotii, oferte, concursuri etc, despre produsele si serviciile dumneavoastra.

Flyerele se pot tipari pe hartie LWC, dublu cretata (lucioasasau mata) cu un gramaj cuprins intre 70 g/mp şi 300 g/mp.

Mape cu Buzunar Mape cu Buzunar
Pentru prezentarea ofertelor, produselor sau serviciilor companiei dumneavoastra, va oferim mape cu buzunar, tiparite policromie fata sau policromie fata-verso pe diverse gramaje si suporturi de hartie mata sau lucioasa.

Buzunarele mapelor sunt prevăzute cu fante pentru inserarea cartilor de vizita, rolul lor general fiind de reprezentare si suport fizic pentru alte materiale tiparite ( ex: coli antet A4, volante A4, carti de vizita, pliante, flyere, cataloage, bloc notes etc).

Pentru a atrage atentia in mod deosebit asupra unor elemente grafice importante din mapa, ITIP – Tipăreşte inteligent!, va ofera servicii de innobilarea tiparului prin: lacuire selectiva, timbru sec, folio etc.

Foi de Masa Foi de Masa
Foile de masa reprezinta o metoda eficienta de promovare a brandului, produselor si serviciilor dumneavoastra. Indiferent daca aveti un restaurant, fast food sau oferiti servicii de catering, foile de masa sunt cea mai buna alternativa la clasicele fete de masa sau la alte solutii mai mult sau mai putin igienice.
Pachete Business Pachete Business
Va punem la dispozitie o gama variata de pachete business, pentru a putea alege varianta ce se pliaza perfect nevoilor dumneavoastra. Acestea sunt extrem de utile pentru afacerea dumneavoastra, intrucat satisfac doua nevoi majore: ofera utilitate si in acelasi timp, devin elemente ce ofera vizibilitate brandului.

Va punem la dispozitie servicii personalizate de productie publicitara, iar in functie de pachetul pentru care optati, beneficiati de diverse materiale promotionale: carti de vizita, flyere, pliante, mape cu buzunar, coli cu antet etc. De asemenea, dimensiunile, tirajul si numarul de file variaza de la un pachet la altul.

Plannere Plannere
Plannerul este un calendar tip organizator pentru birou care contine 53 de file identice, folosit pentru organizarea evenimentelor interne sau externe.

Alaturi de calendare si agende, plannerele fac parte din categoria materialelor publicitare de sfarsit de an. Pe langa aspectul publicitar este de remarcat si caracterul practic al unui planner saptamanal.

Fiind un instrument util de promovare, oferiti colaboratorilor si partenerilor plannere personalizate cu elementele de identitate ale companiei dumneavoastră, într-un mod care să vă pună în valoare.

Pliante Pliante
Pliantele reprezinta una din cele mai importante modalitati de promovare a produselor, ofertelor si pot face o scurta prezentare a activitatii dumneavoastra. Alaturi de flyere, reprezinta o unealta indispensabila in campaniile de marketing.

La cerere, pliantele se pot infolia mat sau lucios, pentru un cost suplimentar.
Alte finisari disponibile:
– lacuire offset/lacuire selectiva
– stantare.

Produse Speciale Produse Speciale
In cazul in care doriti sa transmiteti informatii despre produsele si serviciile companiei dumneavoastra viitorilor colaboratori, in cadrul unui eveniment de promovare sau printr-o campanie publicitara, materialele promotionale duc la imbunatatesc parerile oamenilor despre o anumita companie, si reprezinta de cele mai multe ori instrumental in luarea unei decizii in ceea ce priveste colaborarea cu respectiva companie.
Reviste Reviste
Revistele reprezinta tipul de publicatie care, de obicei, se tipareşte dupa un anumit program (ex: saptamanal, lunar, trimestrial etc.) continand o serie de articole cu caracter informativ sau publicitar precum si inserturi strict publicitare.

Formatele cele mai uzuale folosite pentru reviste sunt A4 si A5.

Stickere Stickere
Stikerele personalizate sunt realizate prin tiparirea unui model grafic pe autocolant transparent sau alb, urmand a fi decupate dupa conturul graficii.

Aplicatii:
– stikere pentru preturi, produse,etc
– stikere cu diferite specificatii care se pot aplica pe usi, pereti, cutii, sau in locuri cu vizibilitate maxima
– stikere auto, stickere biciclete, stickere moto etc
– stikere personalizate publicitare sau promotionale

Volante Volante
Volantele sunt produse de promovare tiparite in scopul de a atrage atenţia asupra unui produs, a unei oferte speciale, a unui eveniment care aduce clientul in contact direct cu mesajul transmis.Proiect:

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară nr. 6
“Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1. “Dezvoltarea economiei sociale”
Număr contract:POSDRU/173/6.1/S/147970
Beneficiar: Fundația CREATIW
Titlul proiectului: “FĂUREŞTE-ŢI UN VIITOR!!!”

Contactează-ne:

TIPOGRAFIA COLORO S.R.L.

PUNCT DE LUCRU:
Șeușa, Nr. 35, Comuna Ciugud, Jud. Alba

E-MAIL:
contact@tipografiacoloro.ro

TELEFON:
0740 159 999