VGA_5771
VGA_5789
VGA_5791

UTILAJE

Tiparim pe utilaje de foarte mare productivitate, cu formatul colii: 35×50, 50×70 si 70×100 cm. Utilajele acopera tiraje intre 200 si 20.000 pliante sau 1.000.000 etichete. Toate operaţiile anexe de finisare: legatorie prin coasere cu ata si brosare de carte si revista, ştanţare, embosare, plastifiere, lac selectiv, lipire automată de cutii se realizeaza, de asemenea, pe utilaje automate de inalta performanta.

PRETURI

Folosind utilaje de mare productivitate, am redus costurile de productie si timpii de executie, astfel incat sa va putem oferi preturi foarte competitive fara a face rabat de la calitate. In plus, datorita volumului mare de lucrari executate, obtinem discounturi substantiale de la furnizori, care se reflecta in preturile noastre.

MANAGEMENTUL SI CONTROLUL CALITATII

Am construit de la inceput afacerea pe conceptul calitatii maxime si acum, datorita utilajelor pe care imprimam, cat si experientei acumulate in activitatea de tipografie, putem spune ca am ajuns la maturitatea afacerii si ca oferim cea mai inalta calitate, in mod constant si la un nou nivel.

Am invatat importanta managementul controlului calitatii, pe care-l exercitam in modul cel mai profesional, pentru a ne pastra renumele castigat in privinta calitatii. In continuare, ca si in prima zi, verificam si dam personal Bun de Tipar tipografului la masinile de tiparit sau la presele digitale.

 

SOLUTII MAI BUNE PENTRU CLIENTI

Dar poate cel mai important lucru pe care l-am invatat este necesitatea comunicarii permanente cu clientii. Pentru a le putea intelege si raspunde mai bine cerintelor, pentru a le putea oferi cea mai buna solutie tehnica si consultanta profesionala, pastram permanent legatura cu clientii pentru a ne putea concentra mai mult pe necesitatile si exigentele acestora.Proiect:

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară nr. 6
“Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenţie 6.1. “Dezvoltarea economiei sociale”
Număr contract:POSDRU/173/6.1/S/147970
Beneficiar: Fundația CREATIW
Titlul proiectului: “FĂUREŞTE-ŢI UN VIITOR!!!”

Contactează-ne:

TIPOGRAFIA COLORO S.R.L.

PUNCT DE LUCRU:
Șeușa, Nr. 35, Comuna Ciugud, Jud. Alba

E-MAIL:
contact@tipografiacoloro.ro

TELEFON:
0740 159 999